Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Shopping

Addicted to you

 

Kom nyss hem från en shoppingrunda med mamma. Vi var både i Sollentuna Centrum och i Stinsen. Dock blev det inget köp för min del men jag bytte storlek på den här tröjan som jag hade köpt i för stor storlek av förut. Men nu har jag rätt storlek och är sååå nöjd, den kommer vara skitfin på mig i höst. ;)

 

Har ni förresten lyssnat på Avicii's nya skiva "True" som släpptes idag? Den är stört bra! Har bara hunnit lyssna på några låtar ännu men hittills älskar jag alla, han levererar ju alltid bra house. Min favorit är "Addicted to you" och "Dear Boy". Sångaren i den förstnämnda låter nästan som Adéle. Sjukt bra i alla fall, lyssna nu!

 

Nu ska jag bege mig hem till Saga och senare ikväll kommer en önskelista upp på bloggen eftersom att jag fyller år om en vecka. Shiiit, vad tiden går fort! Aja, vi hörs sen!

 

Nude

 

 

Här är det som senast fått följa med mig hem från H&M. En söt blus, en tunn plånka, ett riktigt mörkrött nagellack från Maybelline och ett par ringar. Allt är helt perfekt i höst!

 

Lägger till bloggen på bloglovin så att ni kan följa mig där och hålla koll på när bloggen uppdateras! 

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

 

Nytt från H&M

 

 

Lite grejer jag köpte på H&M förra veckan. En fin crèmefärgad stickad tröja, nude ögonskuggor, ögonbrynspenna, vit kajal och en vit skjorta. Alltihopa för runt en femhundralapp. Nöjd tjej!