Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Musik & film

Michael Bublé Christmas

Michael Bublé har ju en helt fantastisk röst och hans cover på låten "Feelin good" är ju hur grym som helst. Hans julskiva "Christmas" med covers på olika jullåtar är ju inte så dum den heller. Perfekta skivan att lyssna på under julan. Bästa låtarna enligt mig är dessa:
 


Ja, alla låtar är hur bra som helst. Kolla in skivan HÄR på Spotify.

Jubel

Är helt BESATT av den här låten. Så himla bra, lyssnar på den 24/7, seriöst. Spelar den om och om igen och det verkar inte som att jag någonsin kan sluta. Just nu känns det ju som att jag aldrig kommer att tröttna på den men det lär jag väl göra förr eller senare. Det gör man ju egentligen alltid med alla älskade låtar som man tjatar ut.

Hur som helst, musikvideon till låten är riktigt fin också. Blir helt längtansfull och kan knappt vänta till sommaren. Men nu är det julen först som gäller ju, hehe. Och vintern... Aja, lyssna på låten och se videon, ni blir garanterat helt besatta av låten!

Artpop

  

Hur bra är inte Lady Gagas nya skiva Artpop? Som ett troget Gaga-fan måste jag ju älska den och det gör jag verkligen. Många bra låtar med helt annorlunda stil än hennes gamla skivor. Riiiktigt bra! Har några favoritlåtar och de är G.U.Y., Venus, Sexxx Dreams och Gypsy, utöver de självklara Applause och Do What U Want som är hur grymma som helst. Lyssna nu nu nu!

 

Sam Smith

Har upptäckt en ny sångare som har så sjukt fin röst! Ni vet Sam Smith som sjunger i Naughty Boy's "La La La"? Jag kollade upp honom på Spotify och lyssnade på några låtar. Jag var fast. Han har många bra låtar men här är några av mina favoriter:

"Nirvana"

 

"Safe With Me" 

 

"Latch" 

 

"When it's alright" 

 

"I've told you now" 

 

Carrie

Alltså ni MÅSTE se den här videon, eller pranket, om ni inte redan gjort det! Så roligt att dom blir lurade och så chockerade. Hade antagligen reagerat på samma sätt och sprungit därifrån, haha! Aja, askul hur som helst - ta en titt nu:
 

 
Det här pranket som kallas "The Coffe Shop Surprice" tog världen med storm och efter att videon har fått över 47 miljoner visningar på YouTube, blev den kommande biofilmen Carrie, som pranket är baserat på, enormt hypead på väldigt kort tid.  

Filmen Carrie har biopremiär den 29 november och är baserad på Stephen Kings debutroman med samma namn. Carrie är en amerikansk skräckfilm som handlar om den blyga Carrie som ständigt blir mobbad och förudmjukad av sina klasskamrater. Hon bor med sin fanatiskt religiösa mor som är psykiskt instabil. Carrie är omedveten om de övernaturliga krafter hon besitter, bland annat kan hon flytta på saker när hon blir arg, bara genom att tänka det. Hennes övernaturliga krafter slår tillbaka med full kraft efter en natt när hennes plågoandar går för långt.

Carrie luras att gå på en skolbal men är omedveten om att hennes elaka klasskamrater har gillrat en riktigt taskig fälla, och det dröjer inte länge förrän hela balen är satt i skräck. 

 

Den verkar väldigt spännande men jag vet inte om jag vågar se den efter att ha sett trailern, hehe... Får väl gå och se den med någon kompis i så fall, den verkar ju himla bra! Gillar inte skräckfilmer men vill ändå se den här. Den har i alla fall premiär den 29 november. Vill vågar ni se den?

 

 

Upp