Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Make up

My daily make up

 

Maybelline Pure BB Cream Light

L'oréal Volume Million Lashes Excess Mascara

L'oréal Telescopic Mascara

L'oréal True Match Mineral Bronzer

L'oréal True Match Touche Magique Concealer

L'oréal True Match Powder

H&M Light brown Eyebrow Liner

H&M Eyeshadows Nudes

H&M Liquid Eyeliner

H&M Pure White Eyeliner

 

Inte lite produkter från H&M och L'oréal här inte! Har inte tänk på att jag främst köper av dessa märken, men jag gillar L'oéal väldigt mycket, speciellt när det kommer till mascaror, så det blir det att jag känner mig trygg i det märket och bara köper av det. H&M's bassmink funkar också bra, speciellt till vardags. 

Hur som helst, detta smink äger jag och använder till vardags. Ser ju rätt mycket ut men det är det egentligen inte, fast jag har väl vant mig. Kan ju verka som att det tar lång tid att applicera allt men det tar faktiskt olika tid varje dag. Ibland är jag sölig och kan hålla på hur länge som helst, och ibland går det oväntat fort. Men ja, jag tar ganska mycket tid på mig. Tycker ju om att sminka mig oftast så jag njuter ju faktiskt lite av "sminkstunden" på morgnarna, även fast jag går upp pisstidigt och alltid är lika morgontrött. 

Får se om jag vågar ge mig på en sminkvideo nån gång. Vore så kul att testa men jag gör så himla konstiga grimarser och miner när jag sminkar mig, haha så vi får se!

 

Upp