Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Frågor & Svar

Svar på frågestunden del 2

Beskriv kort hur ditt "drömliv" ser ut? Jobb? Relationer? Fritid? Osv. /My Cecilia

Shit vad svårt.. jag har alltid drömt om att bli skådespelerska eller jobba med film och bo i USA nånstans. Har ju inte varit där än men har alltid drömt om det ändå. Vill bo i ett stort hus, klyschigt nog, men när det gäller relationer så vet jag inte riktigt. Eller ja, en framtida "drömkille" som är min andra hälft men han vet jag ju inte vem det är ännu. På fritiden vill jag resa. Mycket. Utforska världen och göra någon såndär riktigt lyxig resa, flyga i första klass och bo i en svit på nåt lyxigt hotell... det vore coolt. Men egentligen har jag inga riktiga planer för framtiden just nu. Får börja smida planer!


Tränar du, i så fall vad och hur ofta?

Började träna ganska mycket i slutet på sommaren och gick ofta ut för en joggingrunda. Jag hade även gymkort på en månad, bara för att pröva på. Då tränade jag kanske 3-4 gånger i veckan om jag hann med. När gymkortet gick ut sprang jag typ tre gånger i veckan, dock inte så långt och jag kan inte heller kalla det att jag sprang. Men jag joggade i mitt eget lugna tempo och blev bättre och bättre, kunde springa lite längre i takt med att konditionen förbättrades. Det gick bra ganska länge, tills jag fick ont i mitt ben igen. Vet inte riktigt vad det är som spökar, men tror att det är någon slags inflammation i en sena vilket gör att jag får jätteont i benet och ibland knappt kan gå. Är jätteledsen över att jag inte kan träna på samma sätt när jag får detta. Kan jag inte gå kan jag ju inte heller springa. Har ju haft detta förut, ända sedan ett år tillbaka, och det har gått fram och tillbaka. Däremot tränade jag inte så mycket för ett år sedan, det är mer på senare tid som jag faktiskt börjat gilla det. Jag mår ju bra av att träna och tycker det är kul, så när jag varken kan eller får (för att inlfammationen ska läka istället) så gör det mig jätteledsen. Men men, what to do, måste ju vila och vänta på att det läker så jag kanske kan börja träna lite mer styrka igen? Måste erkänna att jag också lagt träningen lite åt sidan eftersom att det är så stressigt i skolan just nu, hinner inte ens sova tillräckligt. Så just nu förösöker jag istället att delta i gympalektionerna, "efter egen förmåga", som min gympalärare brukar säga, haha.


Vad läser du helst om i bloggar?

Älskar att läsa om mode och att få inspiration till outfits och sånt. Gillar också kollage och mycket bilder. Kläder och mode i allmänhet gillar jag att läsa om! Tycker mest om att titta på bilder dock, blir så tråkigt att läsa inlägg utan bild kan jag tycka, hehe. Gillar också att läsa om hälsa & fitness, skönhet, mat & recept... Läser gärna om det mesta!

 

En kändis du skulle vilja skaka hand med? /Moa

Lana Del Rey tänker jag på först. Det vore himla coolt eftersom att hon är en sån stor idol för mig. Avgudar hennes låtar och hennes otroligt vackra röst. Det vore också fränt att skaka hand med Lady Gaga eller Bruce Springsteen, som är några av mina andra favoriter. 
 


Någon du skulle vilja byta liv med?

Ingen jag kan tänka på faktiskt. Inte säkert att man hade varit lyckligare i den personens liv, alla har ju olika sorger i sitt liv även om de verkar lyckliga annars. Men om jag får välja att byta liv med en person som har mitt drömliv så skulle jag kanske fundera över det. Det är ju pinsamt att jag knappt vet hur några kändisar bor och lever så jag har faktiskt ingen aning om vem som "lever mitt drömliv" nu, haha.

 

Något/Någon du saknar?

Sommaren 2013 och alla minnen under livet... Just nu saknar jag förra året och början på det här året, väldigt mycket. Vet inte riktigt varför eftersom att jag hade många dåliga perioder då, men har däremot fina minnen och stunder som jag saknar oerhört nu. Saknar också en del människor, kompisar som inte bor nära mig nu. Min kompis Emma till exempel, som är på utbytesår i USA. Fy sjutton vad jag saknar den tjejen mycket.

 

Favorit blogg? /Hedda

Har ingen direkt favoritblogg men några bloggar som jag kikar in på nästan varje dag är Workformydreambody, Hannalicious, Tove Waldemar, Andrea Viktoria, Kenza m.fl. Skulle vilja hitta till fler bloggar men gör det sällan. Ni får gärna tipsa mig om bloggar ni brukar läsa!

 

En serie du inte tröttnar på?

How I Met Your Mother!!! Åh vad jag älskar den serien! Och Teen Wolf (om jag får välja två), även om den kan bli lite för orealistisk ibland. Har lärt mig så himla mycket av How I met Your Mother också, om jag ska påpeka varför jag älskar den serien. Förutom alla life lessons som man får lära sig i de olika avsnitten, så slutar de ju aldrig att vara lika roliga. Barney är ju oslagbar, och Marshall... det finns inga ord som kan beskriva hur rolig han är.
 

Upp