Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Cravings

40% rabatt på Michael Kors

Just nu har Members en grym kampanj där man får upp till 40% rabatt på klockor från Michael Kors. Klockorna ovan är några få av mina många favoriter från hans kollektioner. Varför inte passa på att köpa en klocka och ge bort som julklapp till någon du tycker om, eller varför inte köpa en julklapp åt dig själv? Bli medlem HÄR så får ni upp till 40% rabatt på klockorna och när ni har blivit medlem kan ni även ta del av andra bra erbjudanden.

Iphone 5s Gold

Inte trodde man att Iphone skulle komma ut i en modell snyggare än någonsin - Iphone 5s i guld. Åh, så fin den är. Min gamla Iphone 4 fungerar fortarande sen att jag fick den 2010, men den har ju ändå varit med ett bra tag och börjar snart trilla ur modet. Den här nya guldfärgade Iphonen är ju bara sååå jag. Snälla, snälla tomten...

Polly top

Polly top

Hur snygga är inte dessa toppar från Notion 1.3? Modellen heter Polly Top och finns i både vitt och svart. Den är väldigt ombloggad och populär och jag måste medge att jag också fallit för den. Kan inte bestämma mig för vilken jag tycker är finast, båda färgerna passar ju till allt. Finns i alla fall att köpa på HÄR på Nelly för 399 kr! 

Gina Tricot Viola

Viola push up bra
Tycker att dessa underklädesset från Gina Tricot är hur fina som helst. Är mest sugen på den blåa eller den svarta men de andra gillar jag också.. Har ni någon favorit?

 

H&M Home

H&M Home

 

Alltså åååh vad mycket fint det finns på H&M Home! Sedan jag var inne för någon vecka sen på H&M Home-affären i Stockholm (Drottninggatan) och köpte de här fina ljusen, har jag förälskat mig i resten av sortimentet. Gjorde ett kollega med några av mina favoriter ur sortimentet som finns på hemsidan, och det blev ju inte bara några heller. Sååå mycket fint. Vill ha flera rum med olika stilar så att jag kan köpa allt och matcha, hehe.. Vad tycker ni om H&M Home?