Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Kategori: Bilder på mig m fl

A little party never killed nobody...

Imorse vaknade jag upp i Malins friggebod. Eller imorse kanske inte är rätt benämning - vi (jag, Malin och Ellen) sov ut och vaknade runt tolv tiden. Det blev sent igår, vi kom inte hem förrän runt klockan tre igår och la oss nog inte förrän klockan fyra. Heh. Men det var riktigt kul igårkväll! Först gjorde jag, Malin och Ellen oss i ordning hemma hos Malin, sen mötte vi upp Sandra, Sara, Rebecka och Axel för att dra till insparken. Väldigt många hade verkligen satsat på temat och alla var så fint utklädda. Det var bra drag från att vi kom vid tio, så vi stannade ändå till stängning vid två. Vi dansade, snackade med nya och gamla bekantskaper och hade galet kul. Skorna jag hade på mig var höga, men det har aldrig stoppat mig. Hur som helst fick jag förbannat ont i fötterna mot slutet av kvällen - oväntat eller hur! Men vill man vara fin får man lida pin. Vaknade upp med en fet blåsa på trampdynan. Gissa hur enkelt det var att gå på foten med en blåsa som sticker ut typ tre centimeter och gör ont så in i.....

 

För övrigt blev det en rätt seg men mysig dag idag eftersom att vi vaknade så sent. Vi åt en mysig frukost tillsammans, sen när Ellen gått gick jag och Malin ut i boden, hängde filtar över fönstren i boden så att det blev mörkt och såg på film. Vi hade aldrig sett E.T. förut så vi antog utmaningen och såg filmen. Den är ju kult men ingen höjdare för varken mig eller Malin.

 

Vid halv fem lunchade vi loss och ja, som sagt var hela dagen knas men väldigt mysig. Inte mycket man orkar göra dagen efter en kväll ute men det hör till! Nu sitter jag och slappar i sängen, skönt att ibland bara ta det lugnt en lördagskväll.

 

 

Jag & Ellen igår. Random etta som fotade oss, hehe..

 

 

 

Lyckad spegelbild!

 

 

Classic snapchat bild!

 

 

Sjukt oklar bild på mig och Malin, haha!

 

 

Filmmys idag med Malin!

 
Upp