Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Vinn ett presentkort på Case App värt 300 kronor

Var med och tävla om ett presentkort värt 300 kronor på Case App som du kan välja att designa ett skal eller ett skin för!

På Case App kan man designa både Iphoneskal och Samsungskal samt designa skins (som man klistrar på) till Macbook, Ipad, Iphone, Samsung och många fler modeller. Nu har du chansen att vara med och tävla om ett presentkort där du kan välja att fritt designa ett skal eller ett skin på Case App, så passa på nu! Tävlingreglerna är enkla, det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera att du är med, men för större chans att vinna kan du skaffa dig flera lotter i tävlingen.

1 lott: Kommentera att du är med
2 lotter: Gilla det här inlägget (längst ned i inlägget vid 'kommentera')
3 lotter: Följ Case App på Instagram
4 lotter: Gilla Case App på Facebook
5 lotter: Blogga om tävlingen (bilden ovan får användas)

Alltså får ni 1 lott för varje steg ni gör och självklart behöver ni inte göra stegen i någon ordning. Du gör vilka steg du vill men som sagt blir chansen att du vinner större ju fler lotter du har i tävlingen. Kommentera sedan vilka steg du gjort, alltså vilka lotter du har i tävlingen. Glöm inte att ange namn och mailadress! En vinnare dras om några veckor och vinnaren kommer att kontaktas via mail, så glöm inte mailadressen om du skulle bli den lyckliga vinnaren.

LYCKA TILL NU!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas