Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Favourite hair products

Tänkte tipsa om mina favorit hårprodukter i ett inlägg, de hårprodukter som jag använder för det mesta.

Tangle Teezer Compact Styler / Köpte den här borsten i London på Bootz men den går också att köpa HÄR online. Riktigt bra borste som reder ut tovorna utan att slita på håret. Tycker att den är himla bra och jag som har så tjockt hår får ofta tovor men den här borsten har blivit min räddare i nöden, mitt bästa redskap mot tovor. Den funkar i både torrt och blött hår och reder ut håret smärtfritt. Den finns i olika färger och modeller. Den som jag äger heter Compact Styler men Tangle Teezer finns också i andra modeller som Salon Elite, som är originalet och dessutom lite större. Compact Styler är den nyare modellen som är mindre och får enkelt plats i väskan, annars är det inte någon större skillnad, båda reder ut tovor på ett smidigt och smärtfritt sätt. Salon Elite-modellen finns att köpa HÄR.

Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy Oil Miracle Shampoo & Conditioner / Den här serien är verkligen hur bra som helst! Hittills har jag testat schampoot och balsamet och tycker att de är sjukt grymma. Verkligen lyxkänsla på dessa och håret blir så himla lent, smidigt och glansfullt – helt klart mitt absoluta favoriter när det gäller hårtvätt. Både schampoot och balsamet innehåller arganolja som bidrar till att reparera håret och ge det glans. Brukar använda dessa inför lite festligare tillfällen, och inte till vardags eftersom att jag inte vill slösa på dessa underbara produkter. De kostar en liten slant men är så värda vartenda öre. Finns bara att köpa hos frisörer och online på Lyko.se. Schampoot finns HÄR och balsamet HÄR.

Schwarzkopf OSIS+ Dust It / Den här produkten är verkligen min räddare i nöden när jag har en dålig hårdag. Antingen är håret fett eller/och helt volymlöst. Med hjälp av den Osis Dust It får håret mer volym och ser inte lika fett ut. Riktigt grym produkt som är en av Schwarzkopf's mest sålda produkter. Den är dryg och det behövs inte mycket för att se resultat. Dessutom är förpackningen smart, den är enkel att ha med sig i väskan när du ska iväg. Går att köpa HÄR.

L'Oréal Mythic Oil / Jag älskar den här håroljan, bästa jag någonsin testat! Har tidigare tipsat om den i det här inlägget. Den är verkligen toppen till vardags och den varken kladdar eller gör att håret ser minsta fett ut. Brukar använda den i topparna efter varje tvätt och ibland lite varje dag, speciellt under vintern när håret är torrt och elektriskt. Jag använder ganska mycket för mitt tjocka hår men ändå är det väldigt mycket kvar i burken så den håller väldigt länge, har haft min i några år nu faktiskt men den är fortfarande halvfull och lika bra. Håret blir mjukt, glansigt och återfuktat. Toppenbra är den! Finns att köpa HÄR.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas