Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Recension av e.l.f. Volume Plumping Mascara och Mineral Eyeshadow Primer

e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer / Åh, den här primern är så grymt bra! Det är en primer för ögonen som man alltså applicerar innan man applicerar ögonskuggan och detta gör att ögonskuggan sitter längre och inte slutar som ett streck av utsmetad ögonskugga i vecket på ögonlocket. Jag tycker att den här primern är riktigt bra, har testat den vid flera tillfällen och ögonskuggan sitter bra och länge må jag säga. Kör jag med ögonskugga utan primer under dröjer det inte länge förrän ögonskuggan är utsmetad eftersom att man ju faktiskt svettas även på ögonlocken är det ju inte så konstigt att det blir så utan primer. Men den här primern förebygger att ögonskuggan smetas ut och som sagt håller sig sminket kring ögonen länge, under hela dagen skulle jag säga. Stort plus att det är en mineral primer, det vill säga att den innehåller mineraler och vitaminer samt är 100% naturlig – innehåller inga parabener, inga konserveringsmedel och inte heller några kemiska färgämnen. Finns att köpa i e.l.f. Cosmetics webshop HÄR.

e.l.f. Studio Volume Plumping Mascara / Den här mascaran är en av de få mascaror jag testat som inte ger klumpar på fransarna, helt otroligt – väldigt få mascaror är i princip klumpfria och detta är en av dem. Fransarna får mycket volym och ser väldigt naturliga ut tycker jag. På själva mascaratuben ser man knappt vad mascaran heter för texten har gått bort lite, använt den mycket och släpat runt den i sminkväskan ofta med andra ord. Hann tyvärr inte ta några före och efter-bilder innan jag gjorde min ögonfransförlängning i lördags, så kan inte riktigt visa hur mina fransar ser egentligen ser ut med mascaran på. Men min uppfattning var i alla fall att de fick mycket volym och blev väldigt separerade samt klumpfria – stort plus på just det att mascaran inte lämnade några som helst klumpar och gick dessutom att ta flera lager av utan klumpigt resultat. Innehåller vitamin B som hjälper till att återfukta och stärka ögonfransarna, riktigt bra att en mascara hjälper till även med det. Volume Plumping Mascara finns att köpa HÄR i webshopen.

Ni har väl inte missat tävlingen på bloggen i samarbete med e.l.f. Cosmetics? Klicka HÄR för att vara med och tävla om en goodiebag innehållande finfina produkter från e.l.f. Cosmetics!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas