Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Recension av e.l.f. Studio Baked Eyeshadow & Eyeshadow "C" Brush

e.l.f. Studio Baked Eyeshadow "Burnt Plum" / Den här ögonskuggan är en s.k. "baked eyeshadow" vilket betyder att den bakad i ugn och ger en djup färg med rikligt pigment. Tycker att den intensiva färgen är riktigt häftig och blir till och med ännu snyggare när man blandar den med lite vatten, då blir ännu mer skimmrig dessutom. Här kan man ju blanda och använda den både torr och blöt på vissa olika ställen, exempelvis blöt där man vill ha en lite mer intensiv färg och mer skimmer för mer synlig effekt. Himla cool färg alltså, skapar en väldigt dramatisk look om man applicerar den snyggt. Gillar att pigmentet är så starkt också plus att det sitter väldigt bra och länge, finns inget värre än ögonskuggor som knappt ger av nån färg alls när man applicerar dem på huden. Men denna är som sagt toppen och ger av mycket pigment! Finns att köpa HÄR i e.l.f. Cosmetics webshop.

e.l.f. Studio Baked Eyeshadow "Toasted" / Denna ögonskugga är också en s.k. "baked eyeshadow" men ger av en lite mjukare färg, inte lika intensiv utan väldigt ljus och naturlig. Passar bra om man vill skapa en lite mer naturell look och blir även väldigt fin som highlighter. Blir lite intensivare om man blandar den med lite vatten men är lika fin i torrt tillstånd, lite ljusare då och passar väldigt bra där man vill sminka ljust men ändå skimmrigt. Blir som två olika färger när den är torr respektive blöt så den går ju också att mixa på det sättet för att uppfylla olika önskningar om färg och intensitet. Gillar verkligen den här nyansen och tycker den är superfin för en naturlig men ändå lite festligt skimmrig look. Sitter också bra och länge samt avger mycket pigment. Finns också att köpa HÄR i e.l.f. Cosmetics webshop.

e.l.f. Studio Eyeshadow "C" Brush / Har applicerat båda ögonskuggorna på min hand på bilden med den här borsten. Riktigt bra för att applicera ögonskuggor med mycket pigment i eftersom att borsthåren är väldigt täta och korta, mycket av färgen fastnar på huden just därför. En ny favoritborste i samlingen, helt klart! Har inget negativt att säga om borsten, tycker den fungerar utmärkt för applicering och gillar verkligen att stråna är täta och korta, är som sagt en bra egenskap när det kommer till att applicera ögonskuggor med mycket pigment i. Finns att köpa HÄR i e.l.f. Cosmetics webshop.

Ni har väl inte missat tävlingen på bloggen i samarbete med e.l.f. Cosmetics? Klicka HÄR för att vara med och tävla om en goodiebag innehållande finfina produkter från e.l.f. Cosmetics!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas