Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Q / A

Q / snygg outfit! vill också ha johnny bulls stövlar, vart köpte du dina och för hur mycket? skulle bli tacksam för svar!

A / Tack så mycket! Jag köpte mina Johnny Bulls stövlar på Johanssons Skor i Göteborg i höstas för 1700 kronor. Johanssons finns bara i Göteborgsområdet men vet att Johnny Bulls också säljs på bland annat Scorett, Zoe's Shoes, m.f. Finns även att köpa HÄR på Ellos och HÄR på Nelly i en lite nyare modell.

Mina Johnny Bulls stövlar.

Q / åh vad fina saker! hur mycket shoppingpengar hade du med dig? räckte det? :)

A / Åh tack! Jag hade med mig ungefär runt 3500 i shoppingpengar vilket räckte gott och väl, eller det var ungefär så mycket som jag gjorde av med på shoppingen. Hur mycket shoppingpengar man bör ta med beror ju lite på hur dyra saker man tänkt köpa men det är ju alltid bättre att ta med lite mer ifall man skulle vilja köpa något lite dyrare. Hade ju också med mig bankkortet och inte bara pengar som jag växlat till pund innan, och i många fall betalade jag med kortet vilket funkade bra. Ett tips är att ha med studentkortet (exempelvis Mecenat) om man har det, för på många affärer har de studentrabatt som exempelvis på New Look, Topshop, m.f. Så visar man upp det kortet där blir det lite billigare faktiskt!

 Lite av shoppingen från London.

A / Jaha, blir det tandställning?

Q / Yes, det blir tandställning för mig om ca en vecka. Då ska jag få tandställning på överkäken. Lite nervös men det ska nog gå bra, kommer vara så nöjd efteråt när tänderna är raka och fina! Värt mödan tror jag, alla jag känner som har haft tandställning påstår i alla fall det. :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas