Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

25 maj 2014

Hmm... what's inside? ;)

God morgon! Ledsen att bloggen stått och ekat tom de senaste dagarna.. Just nu har det varit och är sjukt mycket att göra i skolan. Hade tre prov i veckan, tre dagar i rad så det blev lite stressigt med att plugga inför de olika proven men nu är det avklarat i alla fall. Fortfarande mycket kvar att göra men det är i princip bara en vecka kvar av stora mängder plugg, sedan verkar det som att sommarlovet är påväg och att plugget trappas ned en aning i alla fall.

Så vad har hänt de senaste dagarna då? Förutom plugget är det inte mycket som har hänt. Har varit duktig med träningen trots plugget vilket känns bra! FIck också hem ett paket från Nelly som jag kan visa upp lite senare... I fredags tog jag det bara lugnt och igår var jag i stan med Hanna en liten sväng och köpte med mig lite saker som jag också får visa upp sen. Efter shoppingturen begav jag mig hemåt till Ebba, min guddotter, för att fixa henne inför niornas bal som ägde rum igårkväll. Tänkte blogga lite om det senare, så stay updated!

Idag är det ju morsdag! Hur har ni tänkt fira era mammor? Jag har en överraskning på gång men tänker inte avslöja den här, ni får helt enkelt höra om den senare. Så snart ska jag sätta igång med det men först blir det lite bloggupdate eftersom att ni har fått hålla ut utan det så länge nu.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas