Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

We are the kids with the hungry hearts

God kväll! Jag kom nyss hem från en konsert på Grönan. Nause spelade och de var sååå bra! Det här var andra Nause-konserten jag varit på och båda var minst sagt grymma. Jag, Malin och Saga drog dit ikväll och hade skitkul. Dansade i timmar och träffade på flera välkända ansikten.

 

När jag kom hem gjorde jag mig lite kvällsmat i form av te och gröt. Älskar gröt, passar lika bra som frukost, lunch och middag hehe... Så nu sitter jag och smaskar gröt mitt i natten på mitt rum, som för övrigt ser förtaskigt ut. HUR STÖKIGT SOM HELST. Hittar knappt sängen. Mitt rum lyckas alltid bli stökigt på morgnarna när jag har bråttom och slänger kläder hit och dit. Nu ser det fruktansvärt ut men städningen får jag ta imorrn även om det gör mig galen.

 

Imorrn ska jag verkligen sova ut och ta en lång skön sovmorgon. Jag måste ta igen lite timmars sömn som jag missat under denna stressiga vecka. Tror att jag bara sovit runt 5 timmar per natt, inte bra alltså. Lyd ett gott råd: sov inte 5 timmar per natt - du förvandlas intill en schizofren zombie. Åtta timmar är det som gäller för att förbli människa.

 

Bilder från ikväll lägger jag upp imorrn. Nu ska jag kojsa, god natt! ♥

 

 

Jag idag innan gymmet med min fina gympaPÅSE, haha. Har ingen bra träningsbag än så det får bli det klassiska - en plastpåse som gympapåse. Typical Mia.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas