Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

September nu kör vi!

Najs måndag idag! Har faktiskt börjat gilla måndagar mer och mer. Folk klagar ständigt på måndagar och att helgen är slut - och visst är det trist men jag gillar ändå måndagar. Ny start efter en lång vecka, en chans att börja om på nytt.

 

Efter skolan drog jag till Nordic Wellness för att hämta ut ett gymkort jag köpt (eller okej, pappa betalar) och för att gymma lite. Det är bara för en månad men som sagt har jag aldrig haft gymkort förut och vill pröva på lite först innan jag köper för en längre period.

 

Så, september - nu kör vi! När jag var påväg hem från bussen kände jag den friska höstluften och tänkte på hur september är en sån himla härlig månad. En perfekt månad att kicka igång träningen och skolan på riktigt. Skrev en lista idag på grejer jag ska fixa till skolan bland annat och har också tänkt att göra något slags träningsschema för denna månad. Eftersom att man får ut så mycket av våra idrottslektioner med den läraren vi har (här snackar vi rejäl träningsvärk), så räknar jag det till två superbra träningspass i veckan. Sen får det bli gymmet lite var och varannan dag. Har alltid tyckt att det är jobbigt att släpa gympapåsar till och från skolan, men antar att det är något jag får vänja mig med nu när jag tänkt träna direkt efter skolan. Värt mödan är det minsann!

 

 

September, here I go! Behöver nya träningskläder inser jag nu heh...

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas