Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

2 oktober 2013

Kom nyss hem från en löprunda och hann precis hem innan det blev mörkt. Tycker det är obehagligt att springa när det är mörkt eftersom att jag springer i skogen och på spår som inte är belysta. Det blev därför en ganska kort runda på 3,5 km löpning lite drygt + kort powerwalk i början och slut - men bättre än ingenting!

 

Det var ganska kallt när jag begav mig ut, senaste gången jag sprang innan idag var för ca två veckor sen. Har varit förkyld i nån vecka och är helt överlycklig över att jag kan börja träna igen! Det var himla fint att springa i solnedgången också. Löprundan kändes mycket friskare ikväll tillskillnad från i somras, måste bero på den kalla luften. Riktigt härligt ändå när man blir varm efter att ha fått igång pulsen.

 

Har sån himla träningsvärk från igår när jag körde boxning på gymmet. Jag gick ju inte på något pass eller så, utan körde själv i ett tomt rum med lite olika träningsredskap, men lyckades ändå ta i så hårt att jag fått träningsvärk. Axlar, armar, rygg, ben, händer, fingrar - jag har t.o.m. träningsvärk i muskler jag inte ens visste att jag hade! Men jag gillar att ha lite träningsvärk, haha, så jag ska inte klaga!

 

Nu taggar jag löptest imorgon på gympan och sedan friluftsdag på fredag då jag har valt (frivilligt) att springa en mil. Har aldrig sprungit en mil förut så vi får se hur det går. Tänkte nog lägga upp det så att jag kör powerwalk en bit och sedan joggar i lugnt tempo för att orka. Men det ska bli kul faktiskt, en riktig utmaning!

 

 

Jag idag

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas