Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

I want a new haircut

Jag vill klippa håret! Det var ett tag sen sist, senaste klippningen var i början av sommaren och innan det klippte jag mig vartannat år, haha. Gillar inte riktigt att gå till frisören eftersom att jag alltid blir så van i min frisyr och känner mig trygg i den. Jag är så rädd att de ska klippa en ful frisyr som jag inte kommer att trivas i… Men nu borde jag verkligen klippa mig eftersom att mina toppar är rätt slitna. 

Nu har jag under ett tag velat klippa håret en bit kortare än vad jag har nu och nu har jag ända ner till svanken. Skulle vilja klippa av rätt mycket, en 10 cm eller så. Tycker att det är skitsnyggt med långt hår och det passar mig verkligen men ibland blir jag så trött på det eftersom att det är så tidskrävande att vårda och ta hand om, samt att jag ALLTID får tovor i det - varje dag! Så det är väldigt jobbigt men vill man ha långt hår så måste man kunna ta hand om det - annars ska man inte ha långt hår.

Så jag tänkte att jag ville pröva en lite kortare frisyr än vad jag har nu - dock inte alltför kort. Vill ha något i stil med bilderna i kollaget, typ till under brösten och uppklippt. Åh, vill verkligen klippa mig nu! Däremot när jag tittar på bilder på långt hår så blir jag orolig över att jag kommer ångra mig och vilja ha tillbaks mitt långa hår… Men samtidigt vill jag ändå pröva på en ny frisyr som dessutom bör vara lättare att vårda och mitt hår växer ju ut igen ifall jag skulle ångra mig. Jag har turen att ha tjockt hår som växer väldigt fort så därför behöver jag ju inte oroa mig över att det "aldrig" växer ut igen. Let's go for it! Ska boka tid så snart jag kan!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas