Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

Carrie

Alltså ni MÅSTE se den här videon, eller pranket, om ni inte redan gjort det! Så roligt att dom blir lurade och så chockerade. Hade antagligen reagerat på samma sätt och sprungit därifrån, haha! Aja, askul hur som helst - ta en titt nu:
 

 
Det här pranket som kallas "The Coffe Shop Surprice" tog världen med storm och efter att videon har fått över 47 miljoner visningar på YouTube, blev den kommande biofilmen Carrie, som pranket är baserat på, enormt hypead på väldigt kort tid.  

Filmen Carrie har biopremiär den 29 november och är baserad på Stephen Kings debutroman med samma namn. Carrie är en amerikansk skräckfilm som handlar om den blyga Carrie som ständigt blir mobbad och förudmjukad av sina klasskamrater. Hon bor med sin fanatiskt religiösa mor som är psykiskt instabil. Carrie är omedveten om de övernaturliga krafter hon besitter, bland annat kan hon flytta på saker när hon blir arg, bara genom att tänka det. Hennes övernaturliga krafter slår tillbaka med full kraft efter en natt när hennes plågoandar går för långt.

Carrie luras att gå på en skolbal men är omedveten om att hennes elaka klasskamrater har gillrat en riktigt taskig fälla, och det dröjer inte länge förrän hela balen är satt i skräck. 

 

Den verkar väldigt spännande men jag vet inte om jag vågar se den efter att ha sett trailern, hehe... Får väl gå och se den med någon kompis i så fall, den verkar ju himla bra! Gillar inte skräckfilmer men vill ändå se den här. Den har i alla fall premiär den 29 november. Vill vågar ni se den?

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas