Mia Johansson - kontakt: miajohansson@live.com

1 december 2013

 

Äntligen december! Och första advent dessutom. Har inte haft den stereotypiska adventsmorgonen som jag brukar ha tillsammans med min familj, nej, idag drog jag in till en studio i stan för att fota med Hanna. Det var riktigt kul! Vi var där från typ 12-16 så det var ett tag men vi var oväntat snabba ändå på att fota alla outfits. Hon gör nämligen ett fotoprojekt i skolan hon går i och då agerar jag modell för henne. Jättekul, älskar att modella! 

När jag kom hem satte jag igång att storbaka! Gjorde både nyttiga lussebullar och ett äpple- och kanelbröd. Har bara smakat lussebullarna än och de blev faktiskt ganska goda. Inte godare än onyttiga, såklart, men dessa funkar absolut till typ mellanmål/frukost, om man vill vara lite nyttigare.

Har dock inte julpyntat färdigt än här hemma. Vi har tagit fram alla 13 (!) julkartonger men inte hunnit börja pynta så mycket än. Vill verkligen komma in i julstämningen NU! Men känner att mina halvtorra nyttiga lussebullar får vara startskottet för julstämningen för min del. Nu ska jag titta på ett avsnitt av Glee innan jag går och lägger mig. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas